martes, 13 de abril de 2010

El quadern virtual

El quadern virtual és un entorn d'aprenentatge digital que permet crear materials amb diferents tipus d'activitats per tal d'avaluar el procés i rendiment dels estudiants.
Aquests quaderns virtuals creats pel professorat i amb els quals treballa l'alumnat estan formats per un conjunt de fulls en els quals es distribuixen preguntes i material adiccional de referència i consulta. A més, les preguntes poden tenir punts de diàleg que permeten a l'alumnat i professorat escriure comentaris i dubtes.
L'aparença visual que presenta quadern virtuals potser diferents segons l'aparença triada.
Els tipus d'activitats que hi ha són:
  • Sel·lecció
  • Ordenació
  • Omplir espais
  • Arrossegar
  • Zones sensibles
  • Dibuix
A cada pregunta si pot afegir material adicional com a informació de suport o referència. A més, tant les activitats com el material adicional poden incloure elements multimedia com audio, vídeo, animacions...
L'editor de Quaderns Virtuals és l'eina que facilita al professorat la creació, addició i publicació dels seus propis quaderns. L'accés a l'editor es fa mitjançant internet i és necessari identificar-se com a usuari de la XTEC.
La biblioteca ens permet tria i conèixer els diferents quaderns que hi ha publicats. Aquesta ens mostra els títols dels quaderns creats i ens permet accedir-hi.

Per xafardeja la biblioteca del quaderns virtuals només cal que cliqueu a:

QUADERNS VIRTUALS



No hay comentarios:

Publicar un comentario