lunes, 12 de abril de 2010

Kid Pix

El Kid Pix és un programa amb el qual els nens i les nenes poden interactuar tot creant i dissenyant les seves pròpies creacions amb dibuixos i animacions. És com dibuixar en un full en blanc. A la part superior de la pantalla hi trobem menús desplegables, i a la part esquerra es situen les eines de dibuix, on cadascuna té el seu so corresponent.

Amb aquest programa es poden realitzar moltes activitats, a més, el poden utilitzar tant usuaris principiants com usuaris avançats. Inclou moltes eines presentades en forma de segells de dibuixos que criden molt l’atenció dels infants, amb efectes sonors que es poden activar i desactivar. Entre les eines del programa podem trobar una batedora que barreja i anima les imatges o un mesclador aleatori de pintura que permet fer uns dissenys molt originals i plens de color.

Un dels avantatges d’aquesta aplicació és que el menú sempre està visible, fet que permet accedir de forma directa a totes les característiques del programa. Els nens més petits també podran gaudir i treballar amb Kid Pix, ja que el Mode Menuts esta especialment dissenyat per els nens a partir de 3 anys, de manera que ells també puguin experimentar amb les eines del programa i amb les diferents opcions sense que el bloquegin o surtin del programa per error.

Aquest programa pot resultar una excel·lent eina de treball per al mestre, ja que s’acompanya de recursos que permeten crear seqüències de presentació dels materials a través del programa en sí i, fins i tot, es pot realitzar animació de les imatges, incorporar so y crear pel·lícules.

No hay comentarios:

Publicar un comentario