martes, 27 de abril de 2010

Sant Jordi i els llibres digitals.

El passat divendres 23 d’abril, va ser un dia molt important per a tothom, però sobretot per als que ens agraden els llibres i la lectura. Culturalment també és una data molt rellevant, ja que es tracta d’una tradició el fet de regalar un llibre i una rosa.

Al voltant d’aquest dia hem pogut veure varies noticies i la que més ens ha agrada’t a sigut que per celebrar aquest dia, algunes companyies del nostre país, han regalat llibres digitals.
Una de elles és una companyia de telèfon i Internet, que celebra al Dia de Sant Jordi amb una promoció especial per a Catalunya, per fomentar l’ús d’Internet en mobilitat. Es tracta d’una promoció, en la qual es regala un llibre digital a tots i totes que contracten aquest servei d’Internet mòbil, entre el 23 i el 30 de abril.

I tot això ens ha fet pensar, que els llibres digitals cada vegada són més utilitzats en la nostra societat, que ens anem endinsant en un món ple de noves tecnologies, i això ens pot portar a que en un futur no molt llunyà, aquesta data del 23 d’abril, no ens regalem llibres com fem ara, sinó què pot ser ens regalarem descarregues de llibres, o coses relacionades amb aquestes, no? O pot ser desapareixerà el Dia de Sant Jordi?

Nosaltres pensem que el Dia de Sant Jordi no desapareixerà mai, però en les típiques paradetes que trobem aquest dia, en el futur trobarem tant llibres com llibres digitals. Perquè creiem que no ha de ser una cosa o l’altra, es poden combinar varies opcions per llegir un llibre. Hi haurà gent que els agrada llegir llibre de paper sentint l’olor d’impremta, i passant cada pàgina amb la mà, i hi haurà d’altres que els motivarà més llegir d’un llibre digital, que és més pràctic, ocupa menys lloc...

I vosaltres què penseu?

No hay comentarios:

Publicar un comentario